?

Log in

I've Got Pictures on my Mind

A photo a day

Name:
filmipurkki
Birthdate:
1986
Location:
External Services:

"I guess every girl goes through a photography phase. You know, horses... taking pictures of your feet."
- Charlotte (Lost in Translation)


Minä kuvaan koko ajan. Myöhästelen tapaamisista ja busseista, koska unohdun näpsimään kuvia milloin mistäkin. Saan ystäväni hermostumaan, koska välissämme on niin usein kamera. Saan mallini hermostumaan, koska säädän loputtomiin kamerani asetusten kanssa. Saan perheeni hermostumaan, koska ryntään varoittamatta kuvamaan jotakin mielenkiintoista, hyvin usein ulkotiloihin, ja vielä useammin kesken aterian. Saan hermostumaan kaikki mahdolliset ihmiset, jotka ovat ympärilläni, kun lausun taas kerran yleisimmän lauseeni; "Missä mun linssinsuojus on?"

Ei voi auttaa. Minä olen koukussa. Elän vahvasti jokaisen tytön valokuvavaihetta, ja otan siitä kaiken irti. Minä valokuvaan, koska se auttaa jäsentämään maailmaa. Jollakin tavalla helpottaa saada ympäristö tallennettua ja pilkottua pieniin palasiin. Joka päivä näen ympärilläni asioita, jotka tahdon tallentaa. Siksi, että muistaisin ja voisin jakaa ne. Lisäksi on mielenkiintoista yrittää saada maailma kuviksi ilman, että se latistuu, harmaantuu ja muuttuu merkityksettömäksi. Tahtoisin ottaa kuvia, joihin voi palata aina uudestaan, ja jotka ovat moniulotteisia.

Teen koko ajan töitä tavoitteeni eteen, eikä sitä voi saavuttaa kuin kuvaamalla, kuvaamalla ja kuvaamalla. Siksi myös tämä päiväkirja. Tahdon saada säilöttyä jatkumoksi edes yhden kuvan päivässä, ja samalla jakaa ne muiden kanssa. Olisi upeaa, jos kuvani saisivat ihmiset hymyilemään tai ajattelemaan. Lisäksi olen perso palautteelle ja tarinoille siitä, miten muut tulkitsevat kuviani. Samalla päivittäisten kuvien jatkumo auttaa näkemään mahdollisen kehittymisen, joka on myös korkealla tavoitelistallani.

Aion jatkaa tätä niin kauan, kun se tuntuu hyvältä. En ehkä päivitä joka päivä, aina ei ehdi tai jaksa. Tulee myös sellaisia päiviä, jolloin ei tule edes kuvattua. Kuitenkin niin kauan, kun tämä tuottaa minulle itselleni tyydytystä, tässä on järkeä.

Kiitos ja tervetuloa.

Statistics